Slide toggle

Get to know Anna

Jag som driver Another Living heter Anna Elsbacher. Jag har arbetat som Visual merchandiser och med försäljning inom mode och inredning på flera stora kedjeföretag i över 20 år. Ett kreativt och roligt arbete men något inom mig har dock alltid skavt.
Jag har inte riktigt kunnat stå för den rådande konsumtionshetsen och dess negativa påverkan på miljön.♻️ 2018 fick jag diagnosen cancer och min värld vändes upp och ner. Jag landade i nya insikter och parallellt med att jag förstod att jag måste ta hand om min kropp bättre insåg jag att jag vill göra något gott för jorden och miljön. Allt hänger ihop.

Jag startade Another Living i september 2019. Konceptet är att sälja handplockade vintage möbler och inredning. Att ta tillvara äldre möbler av god kvalitet och ge dem en uppdatering och en ny chans. Another Living för möblerna helt enkelt!

Jag erbjuder även homestyling och inredning av hem och kontor i återbruksanda.
Genom att inreda med återbruk och vintage istället för att köpa nya massproducerade möbler värnar vi om vår jord. Många av de möbler jag säljer har över hundra år på nacken och de kan leva minst lika länge till. Mer än man kan säga om de möbler som säljs i stora upplagor idag.
Jag vill få fler människor att handla begagnat genom att styla möblerna på ett nytt sätt som tilltalar många.
Jag har ingen fysisk butik utan försäljning sker via min hemsida www.anotherliving.se

Visit Anna on Instagram: @another.living

Leave a Reply

Receive the latest news

Sign up for newsletter!

Be the first to get updated about all the fun things we are up to!!