Slide toggle

Get to know Stina

Jag heter Stina och är the one and only bakom Stina Suai där jag designar och tillverkar smycken i mässing och silver. Det är ju långt ifrån den enda som behövs göra då man driver eget företag så det jag mest gör är att marknadsför mig via sociala medier och fixar med min hemsida stinasuai.com.

Att göra smycken har varit en stor del av mitt liv länge men just den stilen jag gör idag är ett resultat av att tröttna på allt jag tidigare skapade som ledde till att jag inte gjorde ett enda smycke under 2 år. Under den tiden arrangerade jag designmarknader i alla dess former.


När jag väl var redo att göra dom smyckena jag drömt om så länge gjorde jag en kollektion som jag döpte till Fuck perfect och på den vägen har allt tagit ny fart. Det är något mkt befriande att möta andra i den känslan att man inte behöver vara perfekt, att det till och med är otroligt tråkigt med allt som är perfekt.❤️

Follow Stina on Instagram : @stinasuai

And visit her website at: https://www.stinasuai.com/


.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *